Tekst - Punten onder slide

Taxibusje met verlaagde instap.

Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam
Tekst - Punten onder slide

Mogelijk om op rekening te rijden.

Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam
Tekst - Punten onder slide

Taxibus altijd goedkoper

Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam

Klanten reacties

Groepstaxi Rotterdam

Wilt u weten wat andere klanten van onze services vinden? Hoe ervaren zij de taxiritten met onze chauffeurs en hoe verloopt de communicatie? Hieronder kunt u alle klanten reviews van Stadstaxi lezen. 

Wilt u zelf iets kwijt over onze service? Heeft u tips of bent u juist erg tevreden? Wij lezen graag uw reactie!

Reactie plaatsen

Reactie geplaatst door Preston Farmer op 11 juni 2021

Hello there, I am just checking in to see if you need any help with your online reviews. We specialize in burying negative reviews in the search engines by getting other sites to rank above your negative reviews. We can also help you to get a lot more positive reviews to dilute negative reviews that are already out there. We would love to work with your company, so please let me know if you are interested in learning more about what we do.Thank you,Thank you. Preston Farmer

Reactie geplaatst door Gene Carr op 6 juni 2021

Hello,Do your online reviews give your customers confidence to buy from you? Customers are very savvy these days and will cyber-stalk you before buying. Your reviews need to be good in order for them to buy. If you don't have enough good reviews, they will not trust you and buy from someone who does. If you have bad reviews, they will go with someone that has good ones. Most companies don't even realize the massive amount of sales they're missing out on by having bad reviews or not enough reviews.We have helped many companies to improve their reputation online, by pushing negative reviews down in the search engines and reviews sites, and by getting many reviews removed completely. We have a variety of tricks up our sleeve to clear up your reputation, and even more tricks to get you good reviews on an ongoing basis while suppressing negative reviews.I would like to tell you more about our services and how they can help you. Do you have time in the next few days for a consultation on what we can do for you, what the costs are, how long it will take, and what our services have done for our other clients? We'd love to share the information with you and think it will help you whether you decide to use our services or not (there's no pressure).Please just let me know if you'd like more info and we can setup a time to chat.Many thanks!Thanks. Gene Carr

Reactie geplaatst door Preston Farmer op 2 juni 2021

Hello there, I am just checking in to see if you need any help with your online reviews. We specialize in burying negative reviews in the search engines by getting other sites to rank above your negative reviews. We can also help you to get a lot more positive reviews to dilute negative reviews that are already out there. We would love to work with your company, so please let me know if you are interested in learning more about what we do.Thank you,Thank you. Preston Farmer

Reactie geplaatst door Michael Clifford op 26 maart 2020

A most pleasant taxi/tour experience......great choice to use our limited time well to see & do much.....Mr. Smith has a personality that makes one feel comfortable and at ease in a strange setting......and finally the icing on the cake for us was a meticulously clean, smoke-free luxury auto

Reactie geplaatst door Margaret Brown op 26 maart 2020

I just wanted to say a quick thank you from all of us for your hospitality and great service. We really enjoyed meeting you and your guidance and suggestions made a big difference to our trip. It was so nice to have someone take charge when we landed and take away the stress of travel. By the end of the trip we felt like we were saying good-bye to a good friend. We will certainly recommend you to others and hope that we will meet again in a few years as we definitely are planning to come back.

Reactie geplaatst door William R. Salzman op 26 maart 2020

With 30-plus people in the wedding party, rehearsal dinner and celebratory brunch offsite, I needed ground transportation. I checked with Travel Advisor and contacted one of the board's suggestions. You offered me the best deal. As luck would have it, during our stay, we got stuck in traffic on the way to the restaurant and Mr. Smith, our tour guide, called the restaurant and let them know our situation. On Sunday, after the brunch, several of our guests had last minute plans and Mr. Smith made the necessary changes to accommodate. In short, Mr. Smith was fantastic, considerate and accommodating. He and his and crew are extremely professional and courteous and their vehicles were the nicest that we have traveled in all week.

Reactie plaatsen

Klanten reacties

Meer informatie?

010-8182823

Bereikbaar van Ma tot Vr van 08:00 tot 18:00

Contact
Tekst - Voorwaarden online boeken

Voorwaarden Vervoer

  • Reserveer minimaal 12 uur voor aanvang van het vervoer.
  • Extra internetkorting op online betaling
  • Tijdsmarge 15 minuten.
  • Extra tussenstop toeslag €7,50.
Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam
Tekst - Voordelen online boeken

Voordelen Vervoer

  • Uw vervoer is privé
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Ook rolstoeltaxi voor het vervoer van rolstoel en scootmobiel
  • Geen toeslag voor gebruik van transport rolstoel
  • Ook taxibus voor het vervoer van groepen tot 8 passagiers
  • Vervoer met kinderstoeltje of kinderzitje
  • Digitale facturatie met ritspecificaties
  • Vaste goedkope tarieven
  • Acceptatie creditcard, PayPal en iDEAL
  • Taxi tarief berekenen en direct reserveren
  • 24/7 inzicht via e-mail en sms link in uw taxireservering
  • Bij keuze online betalen direct een factuur per e-mail
  • Tot 10% internetbetalingskorting
Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Taxi boeken

Online Taxibusje Rotterdam Bestellen

Taxivervoer Korting tot 40% en Meer!

Dé goedkope service in Rotterdam voor uw groepsvervoer of airportvervoer

Bereken prijs taxibusje via onze bestelmodule en reserveer snel vervoer.

Zie onze goedkope Groepstaxi Rotterdam tarieven.

Tarieven taxi 1 tot 4 passagiers

  • Taxi Rotterdam - Den Haag v.a. €32
  • Taxi Rotterdam - Amsterdam v.a. €48
  • Taxi Rotterdam - Utrecht v.a. €62
  • Taxi Rotterdam - Tilburg v.a. €102
  • Taxi Rotterdam - Breda v.a. €80
  • Taxi Rotterdam - Scheveningen v.a. €48
  • Taxi Rotterdam - Zoetermeer v.a. €34
  • Taxi Rotterdam - Gouda v.a. €25

Tarieven taxibusje 5 tot 8 passagiers

  • Taxibusje Rotterdam - Den Haag v.a. €44
  • Taxibusje Rotterdam - Amsterdam v.a. €63
  • Taxibusje Rotterdam - Utrecht v.a. €81
  • Taxibusje Rotterdam - Tilburg v.a. €131
  • Taxibusje Rotterdam - Breda v.a. €103
  • Taxibusje Rotterdam - Scheveningen v.a. €63
  • Taxibusje Rotterdam - Zoetermeer v.a. €46
  • Taxibusje Rotterdam - Gouda v.a. €35

Tarieven taxi 1 tot 4 passagiers

  • Taxi Rotterdam - Rotterdam Airport v.a. €19
  • Taxi Rotterdam - Schiphol v.a. €68
  • Taxi Rotterdam - Antwerpen Airport v.a. €113
  • Taxi Rotterdam - Brussel Airport v.a. €154
  • Taxi Rotterdam - Charleroi Airport v.a. €217
  • Taxi Rotterdam - Dusseldorf Airport v.a. €247
  • Taxi Rotterdam - Eindhoven Airport v.a. €118
  • Taxi Rotterdam - Weeze Airport v.a. €175

Tarieven taxibusje 5 tot 8 passagiers

  • Taxibusje Rotterdam - Rotterdam Airport v.a. €29
  • Taxibusje Rotterdam - Schiphol v.a. €78
  • Taxibusje Rotterdam - Antwerpen Airport v.a. €123
  • Taxibusje Rotterdam - Brussel Airport v.a. €164
  • Taxibusje Rotterdam - Charleroi Airport v.a. €227
  • Taxibusje Rotterdam - Dusseldorf Airport v.a. €257
  • Taxibusje Rotterdam - Eindhoven Airport v.a. €128
  • Taxibusje Rotterdam - Weeze Airport v.a. €185

Vul onderstaand formulier in.

Vergeet niet de taxirit te valideren via de sms link in uw berichtenbox!

Bent u op zoek naar speciaal vervoer kies dan het gewenste vervoersmiddel.

Vooraf taxi kosten berekenen en betalen met iDeal, Creditcard, Pin of Contant!

Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam
Tekst - Voorwaarden online boeken

Voorwaarden Vervoer

  • Reserveer minimaal 12 uur voor aanvang van het vervoer.
  • Extra internetkorting op online betaling
  • Tijdsmarge 15 minuten.
  • Extra tussenstop toeslag €7,50.
Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam
Tekst - Overonstitel

Over Groepstaxi Rotterdam

Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam
Groepstaxi-Rotterdam-over-ons
Groepstaxi-Rotterdam-over-ons
Tekst - Over ons rechts

Taxi Centrale Rotterdam

Groepstaxi Rotterdam is dé groepstaxi in Rotterdam en omstreken. Groepstaxi Rotterdam is een onderdeel van Stadstaxi Rotterdam en heeft meer dan 30 jaar taxi ervaring in de regio Rotterdam. Overal in de regio Rotterdam en daarbuiten kunt u gebruik maken van Groepstaxi Rotterdam. De taxibussen van Groepstaxi Rotterdam rijden in de regio Rotterdam en aangrenzende gebieden. Voor verdere informatie bel naar telefoonnummer (010) 818 28 23. U kunt telefonisch of via internet een taxirit bestellen.

Rotterdam Taxibus Services

Groepstaxi Rotterdam is gespecialiseerd in groepsvervoer, rolstoelvervoer, pendeldiensten, lijndiensten en vliegveldtaxi per taxi of ruime 8-persoons taxibusjes.

Behalve voor een 8-persoons taxibusje, kunt u bij ons ook terecht voor de huur van een 5-persoons taxibusje, een 6-persoons taxibusje, een 7-persoons taxibusje, of een rolstoeltaxi.

Taxibusje Rotterdam bestellen 010-818.28.23

U kunt een vervoer bestellen door te bellen naar ons nummer: 010-818.28.23 Onze klantenservice staat van Maandag tot Vrijdag tussen 8.00 en 18.00, voor u klaar voor al uw vragen en/of prijsopgaven.

Goedkoopste taxibus tarieven Rotterdam

Stadstaxi Rotterdam is de Rotterdamse Taxicentrale die de goedkoopste tarieven van Rotterdam hanteert. Al vanaf €20,00 kunt u een taxi of taxibusje huren met chauffeur.

Goedkope Taxi Rotterdam prijzen actie (tip!)

Tarieven taxi 1 tot 4 passagiers

  • Taxi Rotterdam - Den Haag v.a. €32
  • Taxi Rotterdam - Amsterdam v.a. €48
  • Taxi Rotterdam - Utrecht v.a. €62
  • Taxi Rotterdam - Tilburg v.a. €102
  • Taxi Rotterdam - Breda v.a. €80
  • Taxi Rotterdam - Scheveningen v.a. €48
  • Taxi Rotterdam - Zoetermeer v.a. €34
  • Taxi Rotterdam - Gouda v.a. €25

Tarieven taxibusje 5 tot 8 passagiers

  • Taxibusje Rotterdam - Den Haag v.a. €44
  • Taxibusje Rotterdam - Amsterdam v.a. €63
  • Taxibusje Rotterdam - Utrecht v.a. €81
  • Taxibusje Rotterdam - Tilburg v.a. €131
  • Taxibusje Rotterdam - Scheveningen v.a. €63
  • Taxibusje Rotterdam - Zoetermeer v.a. €46
  • Taxibusje Rotterdam - Gouda v.a. €35

Tarieven taxi 1 tot 4 passagiers

  • Taxi Rotterdam - Rotterdam Airport v.a. €19
  • Taxi Rotterdam - Schiphol v.a. €68
  • Taxi Rotterdam - Antwerpen Airport v.a. €113
  • Taxi Rotterdam - Brussel Airport v.a. €154
  • Taxi Rotterdam - Charleroi Airport v.a. €217
  • Taxi Rotterdam - Dusseldorf Airport v.a. €247
  • Taxi Rotterdam - Eindhoven Airport v.a. €118
  • Taxi Rotterdam - Weeze Airport v.a. €175

Tarieven taxibusje 5 tot 8 passagiers

  • Taxibusje Rotterdam - Rotterdam Airport v.a. €29
  • Taxibusje Rotterdam - Schiphol v.a. €78
  • Taxibusje Rotterdam - Antwerpen Airport v.a. €123
  • Taxibusje Rotterdam - Brussel Airport v.a. €164
  • Taxibusje Rotterdam - Charleroi Airport v.a. €227
  • Taxibusje Rotterdam - Eindhoven Airport v.a. €128
  • Taxibusje Rotterdam - Rotterdam Weeze Airport v.a. €185

Bereken ritprijs taxibusje

Snel de prijs van een taxibusje in, van of naar Rotterdam berekenen. Tot 70% goedkoper dan de meterprijs! Bereken de vaste ritprijs online, geen verrassingen achteraf!

Online taxibusje Rotterdam reserveren

Eenvoudig online taxibusje reserveren. 24/7 online taxi Rotterdam bestellen in, van of naar Rotterdam. Reserveer vervoer vooraf online. Vul het formulier online in.

Pinnen in Taxi

Pinnen in taxi is mogelijk in elke Groepstaxi Rotterdam taxi kunt u in de taxi pinnen met een mobiel pinapparaat. U heeft wanneer u gebruik maakt van een Groepstaxi Rotterdam taxi zelf de keuzevrijheid om in de taxi te pinnen of met creditcard te betalen. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur na afloop van de taxirit.

Favoriete bestemmingen

Stadsdelen Rotterdam

Rotterdam Noord - Rotterdam Zuid - Rotterdam West - Rotterdam Oost - Rotterdam Centrum - Rotterdam Alexanderpolder - Rotterdam Hoogvliet

Station's Rotterdam

Rotterdam Centraal - Rotterdam Alexander - Rotterdam Blaak - Rotterdam Lombardijen - Rotterdam Noord

Metrostation's Rotterdam

Station Rotterdam Alexander - Capelsebrug - Zuidplein

Winkelcentra Rotterdam

Alexandrium Shopping Center - Winkelcentrum Zuidplein - Coolsingel - Koopgoot - de Terp

Ziekenhuizen

Franciscus Gasthuis - Ikazia Ziekenhuis Rotterdam - Maasstad Ziekenhuis - Erasmus MC - Erasmus MC-Sophia‎ - IJssellandziekenhuis - Het Oogziekenhuis Rotterdam - Vlietland ziekenhuis - LangeLand Ziekenhuis - Reinier de Graaf Ziekenhuis - Spijkenisse Medisch Centrum - Albert Schweitzer ziekenhuis - HMC Bronovo - HagaZiekenhuis van Den Haag - Groene Hart Ziekenhuis - HMC Westeinde - Alrijne Ziekenhuis Leiden - LUMC Leiden

Vliegvelden

Rotterdam Airport - Amsterdam Schiphol Airport - Eindhoven Airport - Brussel-Nationaal Zaventem - Brussel Zuid - Charleroi - Weeze Airport - Düsseldorf International Airport

Lees meer Boek taxi online

Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam
Groepstaxi-Rotterdam-reviews-bg
Groepstaxi-Rotterdam-reviews-bg
Tekst - Review titel

Reacties van onze klanten

Groepstaxi Rotterdam logo
Groepstaxi Rotterdam

A most pleasant taxi/tour experience......great choice to use our limited time well to see & do much.....Mr. Smith has a personality that makes one feel comfortable and at ease in a strange setting......and finally the icing on the cake for us was a meticulously clean, smoke-free luxury auto

Michael Clifford

I just wanted to say a quick thank you from all of us for your hospitality and great service. We really enjoyed meeting you and your guidance and suggestions made a big difference to our trip. It was so nice to have someone take charge when we landed and take away the stress of travel. By the end of the trip we felt like we were saying good-bye to a good friend. We will certainly recommend you to others and hope that we will meet again in a few years as we definitely are planning to come back.

Margaret Brown

With 30-plus people in the wedding party, rehearsal dinner and celebratory brunch offsite, I needed ground transportation. I checked with Travel Advisor and contacted one of the board's suggestions. You offered me the best deal. As luck would have it, during our stay, we got stuck in traffic on the way to the restaurant and Mr. Smith, our tour guide, called the restaurant and let them know our situation. On Sunday, after the brunch, several of our guests had last minute plans and Mr. Smith made the necessary changes to accommodate. In short, Mr. Smith was fantastic, considerate and accommodating. He and his and crew are extremely professional and courteous and their vehicles were the nicest that we have traveled in all week.

William R. Salzman

Lees meer reviews
Wilt u door ons gebracht of opgehaald worden?

Copyright © 2021 Groepstaxi Rotterdam | Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM